2019-08-08 11:16:31• hírek • Bede Emőke

Cseh motorost gázolt a 15 éves túrterebestelepi fiú

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Nem mindennapi eset történt szerda délután a Szatmár megyei Túrterebestelepen: egy mindössze 15 éves tinédzser elgázolt egy 37 éves cseh motorost – derül ki a rendőrség napi összesítőjéből.

A rendőrség közleménye szerint a közlekedési osztály munkatársait 17 óra 27 perckor riasztották mondván, baleset történt az egyik kereszteződésben. A helyszíni nyomozás során megállapították, hogy egy 15 éves helybeli fiú az általa vezetett autóval (!) az 1C jelzésű országút kereszteződéséhez érve nem állt meg a STOP-táblánál, hanem egyenesen továbbhajtott. Ennek következtében elgázolt egy 37 éves, cseh állampolgárságú motorost, aki az elsőbbséggel rendelkező útszakaszon szabályosan közlekedett.


A balesetben mind a két járműben anyagi károk keletkeztek, személyi sérülés szerencsére nem történt. Mindkét személyt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, de mint kiderült, egyikük sem fogyasztott alkoholt. Az ügyben természetesen bűnügyi eljárást indítottak.


A szerdai nap során egyébként több mint 120 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalankodó sofőrökre, melyeknek összértéke eléri a 32 ezer lejt. Továbbá 17 sofőr vezetői engedélyének is búcsút mondhatott egy időre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: